PRESENTACIÓ

INICI        PRESENTACIÓ        SERVEIS JURÍDICS        MEDIACIÓ        CONTACTE

LS SANTOS, despatx d´advocats i mediadors amb seu a Barcelona, neix amb la vocació de donar solució als problemes del client amb la màxima professionalitat, procurant proporcionar el més ampli ventall de possibilitats de solució al seu problema en una recerca constant de la perfecció al servei proporcionat.


Des de la seva creació ens hem distingit i singularitzat a l´atenció contínua i la supervisió constant del cas fins a la seva resolució.


La part més important de clients que posseeix el despatx, fidelitzats, provenen de la recomanació de clients inicials. Pertanyent una gran part dels mateixos al sector empresarial, tant petita com mitjana empresa, i dins d´aquest a diferents àmbits, tant empreses de telecomunicacions, com del sector de la construcció tant civil com naval, transport marítim, assegurances, arts gràfiques i publicitat, tèxtil, enginyeria industrial, venda a l’engròs i al detall, restauració, aquests entre d´altres.


Així mateix, el client, gràcies a la confiança a la firma, ens delega casos de caràcter personal per lo que el despatx posseeix també una amplia experiència en el serveis jurídics dirigits a particulars.


Li convidem a confiar en nosaltres,
Laura Santos Lozano

Advocada i Mediadora

Directora LS-SANTOS ABOGADOS & MEDIADORES


Millor que l´home que sap lo que és just és l´home que ama lo just.


Confucio (551 AC-478 AC) Filòsof xinés.

LS-SANTOS ABOGADOS & MEDIADORES Paseo de Gracia, nº 12, 1º (08007) Barcelona  Telèfon: 93 492 03 74 Fax: 93 492 03 51

© 2015 LS Santos Abogados & Mediadores. Todos los derechos reservados. AVISO LEGAL